Wie is Stage & Studio?

Jonas en Damiën zijn al heel hun leven actief met muziek bezig.
Door hun eigen bands ondervonden ze als geen ander het belang van goede professionele technische ondersteuning bij een optreden.
Het begon met een eigen projectje waar ze zelf voor de techniek van hun eigen optreden zorgden. Het beviel hen zo goed dat ze er hun beroep van maakten.
Met Stage & Studio ondersteunen ze nu andere bands, theaterproducties, musicals, businessevents en zo veel meer.

Met wat ze leerden van de technici tijdens hun eigen optredens en met extra opleidingen, passen ze nu de meest moderne meettechnieken toe. Een goede geluidsbalans, een superieure klankkwaliteit, de gepaste verlichting en zo veel meer.
Planning, logistiek, op- en afbouw, bediening van de panelen… hiervoor moet je bij Stage & Studio zijn.

Stage & Studio, een bedrijf gespecialiseerd in audiovisuele aspecten voor evenementen. Ze bieden alle technische ondersteuning op evenementen

Het stage & studioteam

Jonas Dekeyser zaakvoerder Stage & Studio

Jonas Dekeyser

Toen ik 16 was, startte ik met de opleiding podiumtechnieken. Nadien studeerde ik Beeld – geluid- montage aan het gerenommeerde RITCS in Brussel.
Ondertussen ben ik al meer dan 10 jaar geluid-, licht-, video engineer bij theatervoorstellingen, musicals, festivals, corporate-events …

Damien Byn zaakvoerder stage & studio

Damien Byn

Ik speel al van mijn 14de gitaar. Met enkel een versterker gaf ik mijn eerste optredens. De techniek interesseerde me en ik begon te investeren in extra boxen, mengtafels, versterkers, monitoren... Dat ik bij Stage & Studio logistieke ondersteuning bied, is dan ook logisch.

Freelancers gespecialiseerd in audiovisuele aspecten voor evenementen

Freelancers

Bij Stage & Studio omringen wij ons met een team van freelancers, elk met een eigen specialiteit.Bij ieder evenement stellen wij een team samen dat perfect weet hoe dit type-evenement loopt. Op deze manier kunnen wij bijna elk evenement voorzien van de juiste technische ondersteuning.

Interesse? Vraag een vrijblijvend offerte aan